Grafsteen belettering – een vak apart

Grafsteen belettering is van oudsher een ambachtelijke vorm van kunst. Het speelt een grote rol bij de uitstraling van het grafmonument.

TOWA – Specialist in grafsteen belettering

Grafsteen belettering

Beletteren van grafstenen is van oudsher een ambachtelijke vorm van kunst. Het speelt een grote rol bij de uitstraling van het grafmonument. TOWA produceert vol passie – en met gepaste trots – al ruim 40 jaar kwalitatief hoogstaande beletteringen voor o.a.:

 • Grafstenen
 • Gedenkstenen
 • Urnengraven en columbariums
 • Grafmonumenten

TOWA beschikt in haar rol als leverancier van grafsteen belettering over alle benodigde vakkennis om u van nette en duurzame beletteringen te voorzien.
Maak hier eenvoudig uw eigen ontwerp om vervolgens uw grafbelettering te kunnen bestellen

Ontwerp en bestel
grafsteen belettering

RVS - Aluminium

RVS grafsteen belettering
Aluminium grafsteen belettering (geanodiseerd)

 • Zilver
 • Goud
 • Zwart
 • Brons

Door onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij internationaal specialist in grafsteen belettering met klanten verspreid door heel Europa. Wij bij TOWA bieden u een ruime keuze in verschillende stijlen, materiaalsoorten en kleuren. Bekijk het volledige assortiment in onze productcatalogus.

Bekijk assortiment

Wat is uw voordeel?

TOWA is een familiebedrijf met korte lijnen. We zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in grafsteen beletteringen. Wij leveren aan een groot scala bedrijven in de uitvaarbranche. Uw voordeel:

 • Ruime keuze in materiaal soorten;
 • Groot assortiment aan lettertypen en accessoires;
 • Ieder gewenst lettertype mogelijk;
 • Geschrift of losse letters;
 • Gepersonaliseerde beletteringen en accessoires op aanvraag leverbaar.

Wilt u meer informatie over onze grafsteen beletteringen ontvangen of direct een offerte aanvragen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Contact
TOWA - Over ons

Veel gestelde vragen over grafsteen belettering

Waar kan ik een grafsteen belettering ontwerp maken?

U kunt het ontwerp heel eenvoudig zelf maken via onze TOWA Editor. Heeft u een persoonlijk ontwerp? Laat het ons dan even weten via mail of telefoon, onze medewerkers helpen u graag verder.

Heb ik garantie op jullie grafsteen beletteringen?

Standaard biedt TOWA u 10 jaar garantie op het gehele productassortiment. Doordat wij kwaliteit leveren kunnen de producten langer dan 30 jaar mee gaan.

Bij welke verkooppunten kan ik jullie grafsteen belettering kopen ?

TOWA levert aan >400 verkooppunten in Europa. Uw lokale gedenksteenspecialist of steenhouwerij kan u helpen de producten bij ons te bestellen.

Wat is jullie levertijd?

Doordat wij een familiebedrijf zijn met korte lijnen, zijn wij in staat de bestellingen binnen 10 werkdagen te leveren. Indien sprake is van een persoonlijke wensen stemmen wij dit graag persoonlijk met u af.

Leveren jullie ook aan consumenten?

Nee, dat is de rol van ons partnerkanaal, waarin wij samenwerken met de beste en meest gepassioneerde steenhouwerijen en gedenkspecialisten in binnen- en buitenland. Onze partners helpen u graag verder zodat wij samen uw gewenste monument met grafsteen belettering vorm kunnen geven. Kijk hier voor een volledige weergave voor onze partners. Of neem gerust contact met ons. Wij brengen u graag vrijblijvend in contact met een van onze gewaardeerde partners naar keuze.

Hoe kan ik grafsteen beletteringen het beste schoonmaken?

TOWA Producten zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Doordat er geen corrosie is, kunt u alle producten met een simpel doekje schoonmaken. U kunt ook speciale schoonmaak doekjes bij ons afnemen bij uw bestelling, zodat u ook het hardnekkigste vuil eenvoudig kunt schoonmaken.